Automatizari si aparatura analitica de ultimă generaţie: alege calitatea SMART

Transforma telefonul intr-un indicator inteligent de pH: Sensorex

Pompe industriale. Solutii profesionale pentru orice aplicatie.

Echipamente industriale pentru transmisii de date si sisteme SCADA

loading
menu height
1||, Sensorex - CLICK AICI PENTRU DETALII
Sensorex
Unul din producatorii americani cei mai importanti de senzori analitici. Produsele Sensorex acopera o gama larga de aplicatii si anume: senzori PH, senzori de oxigen dizolvat, senzori ORP, senzori de conductivitate, transmitatoare pentru pH, conductivitate, ORP, solutii de calibrare.
Sensorex produce senzori si aparatura de proces si laborator.
produs nouprodus nou
1||, Argal - CLICK AICI PENTRU DETALII
Argal
ARGAL produce din 1973 pompe centrifuge orizontale și verticale din polimer termoplastic și fluoro polimer

Materialele rezistente chimic și designul au fost întotdeauna inovatoare și apreciate în întreaga lume.

Compania respectă sistemul de calitate ISO 9001: 2000 certificat de către asociația Elvețiană pentru calitate și de management SQS, sistem aparținând International Certification Network IQ.

ARGAL, cu noua gama de pompe pneumatice "ASTRA" face parte din grupul marilor producatori europeni de astfel de pompe versatile destinate pentru o gamă largă de industrii și tipul de lichide, de la mica la mare viscozitate,neutre sau foarte coroziv, sau pentru industria alimentară.
produs nouprodus nou
1||, Okhura - CLICK AICI PENTRU DETALII
Okhura
OHKURA - Japonia, produce o gama specializata de regulatoare si inregistratoare pentru diversi parametri de proces din instalatiile tehnologice.
produs nouprodus nou
1||, GP:50 - CLICK AICI PENTRU DETALII
GP:50
Fondată în 1986, în Grand Island, New York, GP: 50 este certificata ISO 9001. Proiecteaza și produce traductoare de presiune fiabile și precise pentru industria aerospațială, auto, hidraulica si pneumatica, industriala, medicala, OEM, petrol si gaze, farmaceutica, sanitara. De asemenea produce traductoare pentru submarine, ape uzata, precum și de laborator.
Toti senzorii de presiune GP: 50 sunt riguros testati.
Au dovedit înaltă fiabilitate în criogenie, la temperaturi ridicate, coroziune inalta, in zone periculoase, submersie completa și alte medii extreme. Noi produse sunt adăugate în mod continuu, ca răspuns la nevoile clientilor.
produs nouprodus nou
1||,  - CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
produs nou


Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !

SOLICITARE DETALII PENTRU: ID174-:-
Nume
Telefon
Email
Orasul
Continut mesaj
Introduceti codul de verificare code 
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt deacord. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma prezentuli formular sa fie procesate si folosite de catre SC SMART DIGITAL SIGNAL AG SRL, exclusiv pentru actiuni de oferte, marketing, pentru a-mi trimite informatii despre produsele si serviciile pe care le furnizeaza.