Automatizari si aparatura analitica de ultimă generaţie: alege calitatea SMART

Transforma telefonul intr-un indicator inteligent de pH: Sensorex

Pompe industriale. Solutii profesionale pentru orice aplicatie.

Echipamente industriale pentru transmisii de date si sisteme SCADA

loading
menu height
detaliuStart Bariere optice de securitate
foto Bariere optice de securitate
  zoom  mareste imaginea [galerie foto]
Aveţi intrebări?  0721 793646

Va stăm cu plăcere la dispozitie
de luni până vineri între orele 8:00-19:00
Bariere optice de securitate
icon_list icon_list
Perdele de securitate din noua gamă F3SG-R combină construcția rezistentă la torsiune pentru a garanta alinierea uşoară cu o funcție de depanare inedită bazată pe codurile QR. Pentru a se potrivi nevoilor unui număr cât mai mare de utilizatori, noile perdele de lumină sunt disponibile în două versiuni, varianta simplă F3SG-RE pentru cerinţele de detecţie simple tip on / off și varianta avansată F3SG-RA pentru soluții de securitate adaptabile.

Două versiuni
Versiunea simplă F3SG-RE , care, la fel ca şi cea avansată F3SG-RA, are conectori pre-cablaţi pentru a reduce timpul de instalare și indicatoare clare cu LED-uri indicatoare on / off, oferă o soluție de încredere și cost-eficientă pentru aplicatii simple.
Pentru a satisface cerințe suplimentare, versiunea avansată F3SG-RA poate fi cascadată până la trei seturi și oferă o gamă largă de caracteristici suplimentare. Acestea includ o gamă de funcţii adaptabile de dezactivare temporară a protecției, suprimare mobilă sau fixă a anumitor fascicule, reducerea rezoluției, și o funcție de pre-resetare care previne repornirea unei mașini în timp ce un muncitor este încă în interiorul unei celule de fabricație.

Diferite tipuri şi înălţimi
Ambele versiuni pot fi furnizate ca tipuri de detectare deget, cu o capacitate de detecție de 14 mm sau ca tipuri de detectare mână cu o capacitate de detecție de 30 mm. Înălțimi de protecție de până la 2080 mm sunt oferite pentru tipurile de detecție deget, care au un domeniu maxim de 10 m, și de până la 2510 mm pentru tipurile de detecție de mână, care au un domeniu maxim de 20 m.
Perdelele de securitate F3SG-R au un grad de protecție IP67 și sunt construite pentru a rezista la medii cu praf și spălare. Acestea dispun de constructii excepțional de rigide care elimină problemele de torsionare sus-jos și face punerea în funcţiune simplă și rapidă. Ca un ajutor în plus pentru punerea în funcţiune, ele încorporează sincronizare optică, ceea ce face inutilă utilizarea de sfori între emițător și receptor.

Întreţinere rapidă
Dacă vreodată apar probleme cu aceste produse inovatoare, utilizatorii pot pur și simplu scana cu un telefon inteligent sau o tabletă un cod QR autocolant care poate fi aplicat pe mașină, și sunt redirecţionaţi la o pagină web care oferă instrucţiuni detaliate de depanare. Aceste informații sunt disponibile în opt limbi.

Instalare şi ajustare uşoară
Gama F3SG-R de perdele de securitate, utilizează de asemenea conectori Smartclick M12 care necesită doar o optime dintr-o rotaţie pentru a le bloca și oferă o conexiune fiabilă IP67, fără a fi nevoie de măsurători de cuplu de strângere.
Toate versiunile și modele din gama F3SG-R sunt furnizate ca standard cu suporţi speciali de montaj, care permit ajustarea ușoară chiar și după ce instalarea este finalizată. Accesoriile optionale includ un capac ușor de atașat, care oferă protecție sporită pentru suprafața optică împotriva zgârieturilor și a impactului mecanic.
Contactati-ne si vom găsi solutia optimă pentru dumneavoastră !
Nume
Telefon
Email
Orasul
Continut mesaj
Introduceti codul de verificare code 
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt deacord. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma prezentuli formular sa fie procesate si folosite de catre SC SMART DIGITAL SIGNAL AG SRL, exclusiv pentru actiuni de oferte, marketing, pentru a-mi trimite informatii despre produsele si serviciile pe care le furnizeaza.